SIDETABLE BLACK/LIGHT BLUE VINTAGE 45X31 H37

SIDETABLE BLACK/LIGHT BLUE VINTAGE 45X31 H37

Designer:

GRiNT

Met de nieuwe collectie ‘Jean’ brengt GRiNT niet alleen een hommage aan Jean Prouvé, een van de grootste ontwerpers van de twintigste eeuw, maar geeft het ontwerpersduo ook een nieuwe betekenis aan het woord multifunctioneel.

Kunstsmid, ontwerper en fabrikant Jean Prouvé had geen grote opleiding als designer nodig om de top te bereiken. Doorheen zijn ambacht als smid evolueerde hij tot een fenomenale vormgever die alle disciplines aankon, zonder ooit in te boeten aan esthetiek. De diversiteit van zijn werk bood Michiel en Mattias dan ook een onuitputtelijke bron van inspiratie voor de collectie. 

In het smeedwerk van de Jean-collectie schuilt een duidelijke link met de held van het ontwerpersduo: elegante lijnen binnen een uitgebalanceerd, multidisciplinair ontwerp. De keuze voor gelakt staal met een warme toets van messing voor de Rack, Shelf en Side table was dan ook snel gemaakt. De kleurencombinatie van zwart, ijsvogelgroen en messing toont een afgelijnd contrast tussen de hardheid van het materiaal en de transparante frisheid van het ontwerp. Naast hun ontegenzeglijk smaakvolle en elegante look, zijn deze must-haves multifunctioneel inzetbaar doorheen het hele huis. 

B7217027

Recommended retail price:
€ 187.70

Where to buy

Online partners

No online partners at this time.

Stores in your vicinity

Where do you want to shop?

Contact info@serax.com

Related collections